Муун: Принос за мирните преговори със Северна Корея

Лидерите на Северна и Южна Корея се срещат благодарение на д-р Муун

Лидерите на Северна и Южна Корея успяха да се срещнат благодарение не на друг, а на преп. д-р Муун. Това бе съобщено както от западните така и от нашите медии. Срещата състояла се в столицата на Северна Корея Пхенян, бе напълно поверена на д-р Муун от самото правителство на Южна Корея.

Така през 2000 г. се състоя историческата среща между лидерите на двете страни, която доведе до невиждано помирение между Северна и Южна Корея. Севернокорейския лидер Ким Чен Ир се срещна с тогавашния южнокорейския президент Ким Дае Джунг в атмосфера на мир и разбирателство с помоща на "Малките ангели". Малките ангели е танцова група от училището по изкуствата основано от д-р Муун. Те изиграват основна роля със своите изпълнения в Северна корея за да създадът атмосферата, доверието и възможността за срещата на държавните глави като кулминация. След това, разбира се, Ким Дае Джунг получи нобелова награда за мир заради услиията си да включи Северна Корея във водената от него "политика на светлина".

Д-р Муун който вече няколко десетилетия инвестира за добри взаимоотношения със Севера, за първи път бе послушан от президента на Южна Корея. Двете Кореи технически бяха още във война след като Войната в Корея от 1950-53 г. засвърши с прекратяване на огъня, а не с мирно споразумение, но срещата през 2000 г. им даде възможност да предприемат проекти са сътрудничество и сближаване. Шестстранните мирни договори със Северна Корея също са възможни благодарение на подкрепата на д-р Муун. Наскоро Си Ен Ен показа 2-ву часова програма за огромния импакт от изпълнението на Ню Йоркския Симфоничен оркестър в Пхенян. Северокорейците ги приветстваха като с национален празник, и коментарите на партиини министри бяха, че това е разчупило техните представи за Американците. Концерта завършва с много сълзи на радост и помирение, а оркестъра разбира се е създаден от д-р Муун.

Д-р Муун прави политическа партия
Коментари относно Биографията на Преподобния Муун
КОРЕЙСКИЯТ МЕСИЯ МУУН ОЖЕНИ 40 000
Но тези факти са само върха на пирамидата. От години д-р Муун изпраща множество делегации в Северна Корея. Той е единствения на който те позволиха да създаде Автомобилна фабрика там. Той е единствения на който не само позволиха да създаде хотел в Пхенян, но и да се позволява достъп до сателитна телевизия в него. Чрез тези връзки, д-р Муун ни най-малко не цели печалба. За него е изключително важно постигането на мирно обединение между двете Кореи. Според него, обединението на Северна и Южна Корея носи огромно значение за хармонията на човечеството и световния мир.

No comments: